Voor je het account sluit
Dit is het sluiten van je account, niet alleen uitloggen. Het scherm geeft aan wat wordt verwijderd en wat blijft, voor je bevestigt.
Voice-geschiedenis hoort bij het huis, dus je kunt met het sluiten van je account niet alleen je eigen gespreksbeurten verwijderen. Wil je die toch wissen, bekijk dan eerst apart de Voice-geschiedenis.
Apparaten en connectors worden niet allemaal verwijderd als je je account sluit. Ben je het enige lid van het huis, dan wordt het huis samen met je account verwijderd. Zijn er andere leden, dan moet de laatste eigenaar eerst een andere eigenaar aanwijzen.
Zo sluit je je account
- Open op de telefoon Settings en tik op Close jouw account.
- Lees de waarschuwing Dit kan niet ongedaan worden gemaakt en controleer wat wordt verwijderd en wat blijft.
- Voer onder Bevestig dat jij het bent je wachtwoord in.
- Voer, als daarom wordt gevraagd, de huidige zescijferige code van de authenticator in.
- Kies Close my account als je helemaal klaar bent.Close my account
- Wil je toch stoppen, kies dan Keep my account.Keep my account
Wat je hierna zou moeten zien
Als sluiten gelukt is, word je door de app afgemeld.
Als het wachtwoord fout is, de code ontbreekt of eigendomsregels sluiten blokkeren, blijft het account en geeft het scherm uitleg waarom.
Word je geblokkeerd omdat je de laatste eigenaar bent, neem dan contact op met Support in plaats van te proberen anderen te verwijderen.
Problemen oplossen
- Verkeerd wachtwoord: voer je wachtwoord opnieuw in en probeer het nog eens.
- Zescijferige code ontbreekt of ongeldig: voer de actuele code van de authenticator in als het scherm daarom vraagt.
- Beperkingen op eigenaarschap: ben je de laatste eigenaar van een huis waar nog andere leden zijn, dan kan het account nog niet worden gesloten.
- Is de status van het account onduidelijk na een fout? Controleer het account opnieuw voor je het verzoek nog eens doet.
Bijgewerkt 2026-09-18 · De handleidingen zijn in het Engels en tonen precies wat je huis laat zien.